Wij verbouwen

Ontwerp en bouwtechnisch advies

BOUWSERVICE is er voor al uw bouw en verbouwplannen, wij denken graag mee over de bouw van garages en carports. Wij ontwerpen en bespreken alle interne en externe verbouwingen zoals bad- of slaapkamers, erkers en meer.

(af)timmer en onderhoudswerken 

Kozijnen, ramen, deuren maken en plaatsen wij graag. Vaak is nieuw de oplossing voor uw woning maar in veel gevallen is een grondige renovatie van deze onderdelen ook voldoende. Ook het aftimmeren van wanden, plafonds en stelwerk past uitstekend bij BOUWSERVICE.

Tegelwerken 

Wij betegelen, vakkundig en graag uw badkamer, toilet of keuken. En heeft u altijd al een mooie natuurstenen vloer willen hebben, BOUWSERVICE levert & plaatst graag én conform uw wensen.

Stucwerk en vloerafwerkingen

Raapwerken en werken met gips of een sierpleister BOUWSERVICE is er klaar voor. Binnen de kortste keren is uw wand weer klaar voor een behang of een andere afwerking. Wij verwerken zand/cementvloeren en zijn eveneens bekend met het afwerken van kunststof vloeren.

Beton en metselwerken

BOUWSERVICE doet betonafwerkingen en betonrenovaties maar ook het renoveren van uw metselwerk en kleinschalig nieuwbouw metselwerk is iets wat wij graag doen.